Kontakt os på 40 36 37 22 eller   scsmedies@gmail.com

Højspændings montage

Hos SC Smedie & Montage er vi specialister i højspændingsmontage og dertilhørende smedearbejde for virksomheder i energi og el-branchen.

Når vi bygger højspændingsstationer leverer vi holdbare løsninger og godt håndværk til tiden. Vores arbejde lever altid op til gældende standarder og krav.

Vi tilbyder også specialfremstillinger. Det er vigtigt for os, at din virksomhed bliver tilfreds med resultatet.

​Smedearbejde

Når SC Smedie & Montage udfører smedearbejde, finder vi altid den mest holdbare løsning. Under vores smede opgave, tænker vi også montagearbejdet ind.

Vi svejser emner af forskellige størrelser indenfor området og er erfarne inden for smedearbejde i relation til højspændingsmontage.

Vi leverer den kvalitet og det materiale, som virksomheden har brug for. Kontakt os for yderligere informationer relateret hertil.

Supervision

Udover det praktiske arbejde tilbyder SC Smedie & Montage supervision på din virksomheds energi- eller el-projekt.

Igennem vores mange år i branchen, har vi opbygget en god del specialviden indenfor feltet. Den vil vi gerne dele ud af.

Når du booker os som supervisor på dit projekt, tilbyder vi rådgivning, og her kommer vores specialviden og erfaring dig tilgode. SC Smedie & Montage vil med glæde hjælpe dig videre med dit projekt.

​Teamledelse

Har du brug for at vi indgår i et tæt samarbejde omkring din virksomheds projekt, kan SC Smedie & Montage også bookes som teamleder på projektet. Her vil vores mere end 20 års erfaring komme dig til gode på flere måder. Først i kraft af den specialviden vi har oparbejdet.

Derudover tager vi også  teten som teamleder, og sørger for at dit projekt kommer i mål til tiden. Når vi træder ind som teamleder på dit projekt, vil vi sørge for at indlede et godt samarbejde mellem de forskellige parter. Her er klar forventningsafstemning og god kommunikation absolut væsentlig.

Vi søger altid at skabe et behageligt og professionelt arbejdsmiljø.